OP EEN LUCHTIGE MANIER LASTIGE ONDERWERPEN BESPREKEN

Speciaal voor kinderen en ouders in tijden van verandering en stress thuis

Hebben jullie te maken met spanning en stress bij jullie thuis?
Door kleine of grote veranderingen in jullie gezin…
Echtscheiding. Ziekte. Verlies. Andere gezinssamenstelling.

Herken jij dit:

  • Je hebt geen idee wat er omgaat in het hoofd van je kind. 
  • Je wilt weten hoe je hem het beste kunt helpen.
  • Je wilt zware onderwerpen op een lichte manier bespreken met je kind
  • Je wilt samen ontspannen en ‘dichtbij zijn’. En eigenlijk even niets hoeft…

Dat kan!

In deze video-reeks creëer ik ontspannen momenten, voor jou en je kind. Luister samen met je kind naar mijn Voorlees verhaal.

Het gaat over Daan.  Over Helden, dingen spannend vinden, durven, je hart volgen.

En je wisselt uit over vragen die ik jullie stel.  Zo ontdekken jullie van elkaar wat je belangrijk vindt. Relaxed, grappig en veilig. Waar speels en serieus naast elkaar staan.

Wil jij deze video-voorlees-reeks ontvangen?
Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in!

Je krijgt dan ook max. 2x per week email-tips & activiteiten voor een open, opgeruimd contact met je kind in stressvolle thuissituaties. Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.

We respecteren je privacy

Welkom, ik ben Kim Oostveen van My Tree House.CANVA Kim
(Kinder)coach, pedagoog, Kindbehartiger, mediator, co-moeder en kindervriend.

Ik begeleid kinderen en ouders met handvatten om door lastige periodes heen te komen. Ik help jullie zelf te ontdekken wat je nodig hebt. Voor jou, je kind, en jullie contact samen.
En ik ondersteun jou als ouder om er zoveel mogelijk te kunnen zijn voor je kind.
Waardoor jullie beide meer openheid, opluchting en vertrouwen ervaren in lastige situaties.

Ik weet waar ik het over heb. Ik heb veel veranderingen meegemaakt die gepaard gingen met spanning. Als kind ruzie en echtscheiding van mijn ouders. Een verhuizing en een nieuwe school. De verwijdering tussen mijn vader en mij gedurende 10 jaar en daarna zijn plotselinge dood. De afspraken met de (wens)vader van mijn zoon, die totaal anders uitpakten. In allerlei veranderingen en stressvolle situaties in mijn leven heb ik – met vallen en opstaan – ontdekt hoe ik zelf elke keer weer open en opgeruimd in het leven kan staan. Zelf, en samen met mijn kind. Deze levenslessen geef ik je graag mee. Met My Tree House help ik jullie de touwtjes terug in handen te krijgen.

My Tree House biedt jullie inzichten en concrete handvatten
voor openheid, onderling vertrouwen en een stevige band met elkaar.

“Leuk en speelse activiteiten waarin je je nog meer met je kind(eren) kunt verbinden, een echte aanrader, zeker in of na een lastige periode. Het heeft me een hoop lol opgeleverd met m’n kind, een hechtere band, omdat we het eens hadden over andere dingen dan normaal.”

(Judith Webber)

“Leuke activiteiten waarbij je echt wat samen doet.
Het levert me ontspanning en lol op, en je voel je meer verbonden met elkaar.”

(Mary Brewer)

Deze video serie geeft jullie:

Wil jij lekker ontspannen met je kind
en op een luchtige manier lastige onderwerpen bespreken?

MELD JE DAN AAN VOOR DEZE GRATIS VIDEO-REEKS!

Vul hieronder je voornaam en emailadres in.

Je krijgt dan ook max. 2x per week email-tips & activiteiten voor een open, opgeruimd contact met je kind in stressvolle thuissituaties. Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.

privacy We respecteren je privacy