Hoofdmenu

HELDENmiddag

Waar ik met jouw kind, en een klein groepje andere kinderen leuke activiteiten onderneem, om de held in jezelf te ontdekken. We hebben allemaal een heldje in ons, die ons vertelt wat we nodig hebben in soms lastige situaties. Hoe doen we dat? Door spel, bewegen, yoga, leuke opdrachten en lol. Waarbij je kunt stoom afblazen, maar ook serieus over dingen hebben – wat er maar nodig is. Kom kennismaken!

MyTreeHouse_Hero
Wat levert een HELDENmiddag je kind op?

 • Ik zorg dat jouw kind stoom kan afblazen.
  Lekker uitleven en afreageren. Ik bied veiligheid, een luisterend oor, een aai over de bol, activiteiten en ook soms een schop onder de kont. Dat wat nodig is en wat jouw kind aangeeft.
  Dan komt er pas ruimte voor waar het echt om gaat. Verdriet. Verlangen. Pijn. Schuldgevoel. Eenzaamheid. Niet weten wat er komt. Het is allemaal oké. Hier zit de held verscholen. Die vertelt wat de behoefte is van jouw kind. Zodat jij als ouder duidelijkheid krijgt wat er aan de hand is.
 • Ik help jouw kind ontdekken wat het nodig heeft. Hij leert wat hij kan doen om zichzelf te helpen. En dit kan soms een heel simpele oplossing zijn! Met deze ontdekking gaan we oefenen. Hierdoor kan jij een beetje meer ontspannen, doordat je het niet allemaal voor je kind hoeft op te lossen.
 • Ik help jouw kind hetgeen hij heeft ontdekt, met jou te bespreken.
  Wat jij als ouder kunt doen om hem te helpen. Zodat jullie contact krijgen en het gevoel hebben er samen iets aan te kunnen doen: gedeelde smart is halve smart. Met een lach en een traan. Alles is welkom.
 • Ik laat jullie ook samen genieten, naast de lastige situatie waar je in zit.
  Ik laat jullie met elkaar activiteiten ondernemen, waar jullie dingen van elkaar ontdekken en je verbazen, lachen en ontroerd raken. Met deze ervaringen bouw je credits op voor lastige tijden, en kun je dankbaarheid en waardering voelen met elkaar. Quality Time.

Als jullie dit avontuur met mij aangaan: cropped-Fotolia_53662397_S-handinhand.jpg
bied ik jouw kind (en jou) een mix aan veiligheid, eerlijkheid, lol, liefde, actie, nieuwsgierigheid en duidelijkheid. Doordat het heldje in mij zo springlevend is, kan ik me makkelijk inleven in een kind. Ik krijg regelmatig terug dat ik een combinatie van geborgenheid en een scherpe analyse bied. Ik heb de visie dat ons lichaam alle wijsheid in zich heeft en ik laat jouw kind dit ervaren. Ik zet dit om in concrete handvatten. Ik kijk nooit naar jouw kind alleen, maar naar de mensen die het meest belangrijk voor hem zijn. Jij hoort daar bij als ouder. Daarbij schakel ik naadloos van jouw kind naar zijn omgeving. En bied ik de ruimte om eigen stappen te zetten, op ieders eigen tempo.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Op zoek naar de Held in jezelf - Heppee - 13 augustus 2015

  […] Interesse? Kijk voor meer informatie en data op Heldenmiddag. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.