HELDENactiviteiten voor ouders & kinderen
met verandering, verlies en spanningen in het gezin

Voor lol, openheid, vertrouwen & een stevige band met elkaar

Herken je dat?

  • In je gezin hebben jullie te maken met veranderingen en ruzie, echtscheiding, ziekte of overlijden thuis.
  • Er is bij jullie zoveel gebeurd, dat het thuis niet altijd even gezellig is…
  • Er is ook missen, verdriet, stress en afscheid. Onrust en spanning thuis.
  • Je weet soms niet goed wat je kind bezighoudt. Hoe je hem bereikt. En hoe je hem kunt helpen.

Terwijl je in deze lastige periode gewoon gezellig en knus met elkaar wilt doorbrengen!
En je wilt zeker weten dat je alles hebt gedaan om je kind te helpen.

Ik help je er doorheen te komen!

Met een reeks HELDENactiviteiten voor jullie samen.
Ouder en kind(eren). Twee weken lang. 14 dagen.

Elke dag geef ik jullie een thema met opdrachten die je doet met elkaar. Soms actief en buiten, soms binnen en knus, soms grappig of in stilte.

Waarbij je kunt lachen, samen-spelen en troost zoeken bij elkaar. Je ontdekt nieuwe dingen van elkaar, en maakt samen plannen voor de komende tijd.

Je raakt vast een keer ontroerd en voelt je dankbaar voor wat er ook is.

Wedden?

WIL JIJ DE HELDEN-ACTIVITEITEN SAMEN MET JE KIND DOEN?
Vul hieronder je naam en emailadres in.

Je krijgt dan ook max. 2x per week email-tips & activiteiten voor een open, opgeruimd contact met je kind in stressvolle thuissituaties. Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.

We respecteren je privacy!

shadow-ornament

canva-kimWelkom, ik ben Kim Oostveen van My Tree House.

(Kinder)coach, pedagoog, Kindbehartiger, mediator, co-moeder en kindervriend. Ik begeleid kinderen en ouders met handvatten om door lastige periodes van verandering, verlies en stress heen te komen. Op verschillende manieren. Waarbij mijn insteek altijd is hoe jij als ouder de bedding kunt zijn voor je kind. Zodat je kind de veranderingen een plekje kan geven. 

Door middel van mijn HELDENactiviteiten help ik jullie zelf te ontdekken wat je nodig hebt. Voor jou, je kind, en jullie contact samen.

Ik ondersteun jou als ouder om er zoveel mogelijk te kunnen zijn voor je kind. En je kind om zijn ei kwijt te kunnen. Waardoor jullie beide meer openheid, bevestiging en vertrouwen ervaren in lastige situaties.

Ik weet waar ik het over heb. Ik heb veel veranderingen meegemaakt die gepaard gingen met spanning. Als kind ruzie en echtscheiding van mijn ouders. Een verhuizing en een nieuwe school. 10 jaar verwijderd van mijn vader en daarna zijn plotselinge dood. In allerlei veranderingen in mijn leven heb ik ontdekt hoe ik steeds weer dankbaar en vol vertrouwen in het leven kan staan. Zelf, en ook hoe ik er kan zijn voor mijn kind. Deze levenslessen geef ik je graag mee.

My Tree House biedt jullie inzichten en concrete handvatten voor openheid, onderling vertrouwen en een stevige band met elkaar

Een veilige en ludieke manier om je kind te leren kennen en te helpen. De activiteiten geven een mooie reflectie over jezelf als ouder en opent een nieuwe deur naar je kind. Ik merkte dat de kinderen veel rustiger waren. Het was een fijne sfeer thuis.

(Luisa, moeder van 2 kinderen)


Wij hebben een aantal hulpmiddelen meegekregen waardoor mijn dochter haar emoties beter ruimte kan geven. En ik kan het beter toelaten en mijn dochter laten zien dat haar emoties welkom zijn.  Dat is ontzettend prettig! Bedankt Kim!

(Kristina, moeder van 1 kind)

Samen de HELDENactiviteiten uitvoeren, geeft jullie:

  • Warmte en troost bij elkaar.
  • Rust, gezelligheid en lol thuis.
  • Geruststelling en vertrouwen.
  • Dankbaarheid voor wat goed gaat en inspiratie voor de toekomst!

Doen jullie mee aan deze HELDENactiviteiten?

MELD JE DAN NU AAN!
Vul hieronder je naam en emailadres in.

Je krijgt dan ook max. 2x per week email-tips & activiteiten voor een open, opgeruimd contact met je kind in stressvolle thuissituaties. Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.

We respecteren je privacy!