Hoofdmenu

My Tree House?

Waarom heet jouw bedrijf My Tree House, wordt mij regelmatig gevraagd. Of ik het niet zou willen veranderen in iets ‘herkenbaarders’. Nee. En ik leg je uit waarom.

My Tree House staat voor meerdere dingen:

  • Tree House cdToen ik 24 was, woonde ik in Australië. Verder weg van huis kon ik niet zijn, maar voelde me daar zo ongelooflijk thuis. Ik ging daar wekelijks luisteren naar mijn favoriete band, Tree House. Fiddles, harmonica, vrolijke deuntjes en maatschappijkritische teksten. “There’s only one way of life, and that’s your own.” Tree House staat symbool voor vrijheid, respect voor ieders eigen invulling van het leven, onbegrensde mogelijkheden in het leven, nieuwe ontdekkingen, en het leven met een glimlach bezien hoe lastig het soms ook is.
  • Een Tree House is een boomhut. Een gebouwd huisje in een boom waar je kunt wegkruipen, waar je niet zichtbaar bent, waar je je eigen ding kunt doen. Die je kunt maken zoals je zelf wilt, en waar je mensen kunt uitnodigen die jij wilt. Veilig en naar eigen maatstaven te gebruiken. Daar ben jij de baas en heb je de regie.
  • Een boomhut kun je ook delen met anderen. En hem samen bouwen en gebruiken. Dit deel van de boomhut staat voor speels, creatief, (op)bouwen, ontdekken wat je kunt creëren. Je hebt elkaar nodig. De 1 houdt de plank beet en de ander slaat de spijker erin. En na een tijdje heb je gewoon een huisje gebouwd samen.
  • Een boomhut zit in een boom. Dit staat symbool voor dicht bij (je eigen) natuur, groei, diversiteit (takken), stevigheid (wortels in de grond), flexibiliteit (meebewegen met de wind en de jaargetijden), ‘weten‘ van binnen wat er nodig is op dat moment. Zoals de held in onszelf die het ons vertelt.

Je bent van harte welkom om My Tree House te komen ontdekken!
Mijn droom is om op een dag ook een eigen boomhut met en voor kinderen te bouwen. Doe je mee?

Kom meedoen met 1 van de kennismakingsactiviteiten en kijk of het bij je past.
Of je nou alleenstaand ouder bent of kind. Er is altijd een plekje voor jou in mijn boomhut – My Tree House – om te ontdekken wat jij nodig hebt om open, opgeruimd en ontspannen in het leven te staan.
Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Bel me (06 15140769) of mail me dan. Ik ben beschikbaar voor jou en je kind.

 

cropped-Fotolia_31965850_XS-boomhut.jpg

Comments are closed.